Perleøreringe er et must til et hvert smykkeskrin. Disse klassikere tilføjer et strejf af elegance til ethvert look. Hos Abelstedt er du garanteret at finde det perfekte sæt perleøreringe til dig selv eller din elskede.

 

Du kan bære dit yndlingspar dagligt såvel som ved de mest elegante specielle lejligheder. De er helt klart et “go to” moderigtigt smykkelook, som enhver kvinde have.

 

Du kan gå med det klassiske hvide perleøreringe look. Eller måske vil du have noget lidt dristigere, som et par øreringe der er lidt større og med store sten. Uanset hvad er der et par faktorer, man skal overveje, når man køber perleøreringe online.

 

Perle Størrelser

Perler findes i mange forskellige størrelser. For nogle kan større perler blive tunge og ubehagelige på øret. På den anden side kan mindre perler være for små og blanke for en voksen.

 

For at skildre størrelsen på vores perler leverer vi modelbilleder til hvert sæt perleøreringe, vi sælger online. Dette hjælper dig med at give dig en god idé om, hvordan de ser ud på en rigtig person. Alle vores perler har samme størrelse, da vi mener at vi har fundet den perfekte størrelse perle, for et elegant og dragende look.

 

Typer af perleøreringe

Når det kommer til de typer perleøreringe, der er på markedet, har du også en del valgmuligheder her. Overvej en simpel perleørering, der fremhæver en perles skønhed. Eller hvad med en dinglende perleørerings, der er kombineret med guld, sølv og sten for et mere prominent look.

 

Perleøreringe er det perfekte supplement til en perlekæde eller perlearmbånd hvis du ejer dette i forvejen. Eksperterne hos Abelstedt kan let matche ethvert sæt perleøreringe til en perle choker halskæde eller armbånd, du har i forvejen, send blot et billede til os og vi kan give lidt inspiration til hvilke smykker vi synes vil passe bedst til dem du har i forvejen.

 

Som sædvanligt er vores hjælpsomme perleeksperter her for at hjælpe dig med at finde det perfekte perlesmykke til enhver anledning. Du kan også søge dig frem i vores populære perleproduktkategori eller se flere billeder på vores sociale medier.

 

Ægte perle øreringe fås hos Abelstedt

 

Hos Abelstedt bruger vi kun ægte ferskvandsperler, af fineste kvalitet. Ferskvandsperler er de mest rene og sjældne perler. Ferskvandsperlerne findes typisk i søer og floder i asien. I de senere år er kvaliteten af ​​ferskvandsperler drastisk forbedret og har resulteret i smukke perler, der er renere, rundere og mere skinnende, end andre ægte perler. Perlestørrelser på ferskvand varierer typisk fra 5 til 10 mm, skønt de ofte findes i større størrelser op til 13 mm.

 

 

 

perleøreringe guld

 

Man siger at hvis man mikser guld og perler repræsentere det rigdom og solens livgivende stråler.  Uanset om det er et klassisk par perle-øreringe, eller et design, der glitrer med sten sat i forgyldt guld, så har vi det hos Abelstedt. Alle vores perleøreringe i guld produceres på vores værksteder i Danmark og i Hongkong, hvor der kun bruger de fineste tilgængelige materialer. Vælg blandt vores smykke Flora blad guld øreringe med ferskvandsperler eller vores mest populære Abelstedt A ørering med 18 karat belagt guld og sterling sølv, med en smuk perle forneden. Alle vores guld øreringe er belagt med 10 mikron guld, hvilket er af høj belægning. Den normale belægning er på 3-5 mikron. Samt er belægningen lagt på ægte sølv, hvilket gør smykket endnu mere holdbart og eksklusivt. Du kan derfor gå med dine perleøreringe i guld dagligt uden at være bekymret for holdbarheden.

 

Perleøreringe i sølv

 

Vælg mellem vores smukke Abelstedt A sterlingsølv perleøreringe eller vores sterlingsølv øreringe fra Flora kollektionen med fine hvide ferskvandsperler. Alle vores sterlingsølv øreringe bære perler af AAA kvalitet.

 

Kan jeg bære mine perleøreringe i sølv hverdag?

Så du har lige modtaget et nyt par perleøreringe. Måske er det dit første par, eller måske er det et nyt par øreringe der skal tilføjes til din samling. Uanset hvad står du over for et spørgsmål: “Hvornår og hvor ofte skal jeg bære mine nye perler i sterlingsølv?”

 

Der er ikke overraskende noget simpelt svar på dette spørgsmål. Men med usikkerhed kommer frihed, ikke? Eller med andre ord, du kan ikke gå galt med noget valg. Men hvis det stod til os så burde du gå med dem hver eneste dag! Perleøreringe er smukke både om sommeren men også om vinteren. De klæder hvert et ansigt og hver en hudfarve.

 

Perlesmykker går ofte i arv gennem generationer, hvor de så ofte kun bliver brugt til specielle lejligheder. I betragtning af ædelstenens følsomhed er det fornuftigt at bære dem sporadisk. Jo mindre tid perler udsættes for miljøets farer, desto mindre er sandsynligheden for, at de bliver ridset eller ødelagt. Naturligvis er denne sikkerhed især vigtig for ældre eller dyrere perleobjekter.

 

Men hvad er meningen med at eje noget smukt, hvis du aldrig kommer til at bære det? Det er rigtigt, at perler ikke er så stærke som for eksempel diamanter, hvilket gør risikoen for skader større, hvis de bæres hver dag. Men med ordentlig pleje og forsigtighed kan du holde dine perler sikre og smukke, selv under daglig brug. Dette betyder at holde dem væk fra kosmetik og sure kemikalier og opbevare dem sikkert.

 

lange perleøreringe

Der er bare intet smukkere end et par lange perleøreringe, hvor perlen er fri fra øret og hvor perlen evt. er fastsat med sten eller diamanter. Alle Abelstedts lange øreringe, er klassikere der aldrig vil forgå eller gå af mode. Er du den klassiske pige, eller måske den romantiske og søde pige er et par lange perleøreringe helt sikkert det perfekte smykke match til dig. I årtier har perleøreringe været et symbol på rigdom og kvindelighed. I dag er er perleøreringe, et statement smykke der for kvinde til at udstråle selvsikkerhed og romance. Vælg mellem vores forskellige varianter og vælg din favorit par. Vi kan med garanti, fortælle at du kommer til at få tonsvis af komplimenter på dine nye ferskvandsperle øreringe. De lange perleøreringe, kan helt sikkert pifte både dit hverdagslook men selvfølgelig også dit festlook op. Opdag en verden af lange perleøreringe hos Abelstedt.

 

store perleøreringe

Find fine store perleøreringe hos Abelstedt. Et par store perleøreringe er helt sikkert det perfekte match til dig, hvis du går efter et rigtig statement look. I mange år har store perleøreringe symboliseret rigdom og kvindelighed. I dag vælger mange at gå efter store perler, men oftest kun når de hænger fri fra øret. Vælger man en stor perle der skal sidde midt på øret, vil man opleve at perlen hænger nedad, samt vil det irritere øret grundet dens tunge vægt. Store perleøreringe kan på alle måder lysne dine smukke øjne og får dit hår til at stråle, ligegyldig øjenfarve eller hårfarve.

 

Mød os på Abelstedt.dk