Aktiemarkedet er på nuværende tidspunkt et mildest talt spændende sted. Frygtsomme investorer vil nok holde sig tilbage med at poste alt for mange penge ud i systemet. Verdenssituationen påvirker de finansielle markeder, og det kan være svært at forudsige, hvor vi bevæger os hen. Det er dog netop i krisetider du skal investere, hvis du virkelig vil have mulighed for at tjene penge og opnå gode afkast.

Hvad gør den erfarne value investor?

En hovedregel som enhver erfaren value investor følger er at købe stort ind af aktier som potentielt har værdi på længere sigt, når netop disse aktier er i bund. Set i det lys er Norwegian aktie rigtig spændende netop nu.

Norwegian er et stort og velrenommeret firma, med en kæmpe portefølje af aktiver, og enormt økonomisk potentiale på længere sigt. Lige nu er Norwegian dog i krise. Dette skyldes ikke en generel økonomisk ubalance, i den måde firmaet bliver drevet, men er en følge af de kriser, der netop nu rammer hele Europa. Kursen på Norwegian aktie er derfor faldet markant, og disse aktier kan for øjeblikket købes til en meget fordelagtig pris.

Den lave kurs signalerer, at markedet som helhed er stærkt i tvivl om Norwegian aktiens potentiale. Tror du på, at selskabet Norwegian vil klare sig igennem krisen? Tror du på at den norske stat eventuelt er villig til at holde hånden under selskabet, og at Norwegian aktien på længere sigt vil blive værdifuld igen? Så er det netop nu, du skal købe stort ind af disse aktier.

Spar nord er også et godt bud

Hvis du er tøvende i forhold til Norwegian i den nuværende situation, er Spar Nord aktie også et godt bud. Spar Nord er som udgangspunkt et solidt firma. Aktien har i en længere periode været en aktie med potentiale. De seneste anbefalinger har været at købe Spar Nord aktier, hvis man troede på bankens fremtid. Spar Nord aktien er nu på vej op, men du kan stadig nå at købe og være med, og nyde godt af Spar Nords potentiale på længere sigt.