Måske har du ligesom mig, altid svært ved at vælge dine nye støvler. For hvilken en farve skal det være, skal der være lynlås, snørebånd eller helt uden? I dag finder man mange forskellige modeller. Og vil man egentlig ikke bare helst have en af hver?

 

Tidsløst design, god komfort og høj kvalitet

For mig er en god støvle et af de vigtigste items i ens garderobe. En støvle med et tidsløst design, god komfort og i høj kvalitet. Men denne støvle, har for mig været svær af finde. Hvilket har resulteret i mange køb af diverse støvler, flere vintre i træk. For hvor får man en støvler der lever op til ens krav? Jeg sad en sen aften og kiggede efter den perfekte støvle. Og faldt så over Copenhagen Shoes store udvalg. Deres mange forskellige designs i forskellige farver, var lige mig.

 

Aktiv hverdag

Når man har en aktiv hverdag, er det vigtigt med en høj komfort. Hvilket de lægger stor vægt på hos Copenhagen shoes. I flere af deres støvler finder man nemlig en indersål med 5 mm. blødt latex-skum i. Hvilket er med til af aflaste fødderne og sikre en optimal komfort hele dagen.

Støvlerne er lavet i ægte læder, som med tiden vil forme sig efter din fod, og derfor være med til at sikre den gode komfort. Der er blødt textil-foring inden i og en fleksibel ydersål.

 

Stort udvalg

Dog finder man ikke kun de lækreste støvler hos Copenhagen shoes. De laver nemlig også sneakers både i læder og skind. Sandaler i forskellige modeller og farver. Stiletter der egner sig både til fest og hverdag. Hjemmesko der passer perfekt til en hyggelig dag indenfor. Og ballerinaer i mange forskellige modeller og farver. Derfor er der noget til enhver smag, og til enhver sæson.

 

Min personlige favorit

Min personlige favorit støvle er deres Going Suede i farven Army. Denne model er med et højt skaft, der gør den perfekt til alle outfits. Både til vinter med et par bukser, men også til sommer til en kjole.

Deres smukke sandaler både med og uden hæl og ballerinaer er perfekte til både sommer og forår. Med deres mange farver passer de fantastiske til at pifte et kedeligt outfit op. Min egen favorit er Be Good model, som har en smuk sløjfe detalje på snuden. Den model findes i flere smukke farver – lavendel, blue, green.