Der er kommet mange bloggere frem, især mange kvindelige bloggere, som har fået stor succes, både i Danmark og i udlandet. Der er nogle der blogger mens de rejser rundt i verden, og på den måde deler deres oplevelser, og andre blogger om deres liv hjemme i Danmark. Det kan handle om alt muligt, lige fra strik til investeringer, eller mode til krimi. Hvis du har en skrivelyst i maven, så kan du nemt og hurtigt starte din helt egen blog. Du kan skrive om lige det som mest interesserer dig, eller bare alt det som du gerne vil dele med nogen.

Hvordan starter man en blog?

Det kan måske virke lidt uoverskueligt hvordan man bare lige starter sådan noget op. Men det er faktisk enkelt og let. Du kan starte med enten at få dit helt eget website, eller bare starte med at bruge et der allerede findes. Det kan være Instagram, Facebook eller en helt tredje side. Der er også hjemmesider lavet til bloggere, hvor man kan lægge sine tekster op. Men hvis du vil have dit helt eget, eller du har måske startede med instagram eller andet, og har fundet ud af at det er noget som du godt kan lide at lave, så kan du også nemt få fat i din egen hjemmeside. Der er flere måder at gøre dette på, og der er flere forskellige virksomheder som tilbyder at lave hjemmesider for dig, så de sætter det hele op, lige som du gerne vil have det, og så er det bare at gå i gang. Når først du har fundet dit eget, og fået det lavet som du vil have det, så er det bare at gå i gang med at skrive.

Husk reklame

Når du har fået din blog op at køre om det du gerne vil skrive om, så kan du også gå i gang med at reklamere for den, og sprede budskabet. Dette er især her hvor sociale medier kommer ind i billedet. Det er en god måde at sprede budskabet om din blog, og få en masse læsere til. Her kan det være vigtigt at reklamere for din blog steder som er relevante. Er du en hjemmeside investeringer og interesserer du dig meget for investeringer og aktier, og har lige skrevet et blogindlæg om at købe kryptovalutaer, så er det måske ikke noget at reklamere for på en hjemmeside om mode og tøj. Køb Yearn Finance online og prøv kræfter med det, inden du blogger om det.

Omvendt hvis du skriver om kvinde mode og de nyeste trends, så kunne det være en god ide at reklamere for på Instagram. Her er der måske er flere kvinder der følger dig, og du kan måske lægge det op med et billede af noget tøj og mode. Når du først har fået gang i bloggen, er der også mulighed for dig at kunne tjene nogle penge på den. Det kan gøres ved at firmaer gerne vil sponsorere dig, ved betaling af at du skriver om deres produkter. Der er altså rig mulighed for at blive blogger.