Hvis du sætter pris på lækkert tøj, og du samtidig bor på Frederiksberg, bør du ikke snyde dig selv for et besøg i Butik Liva på Frederiksberg. Her finder du masser af moderigtigt tøj til den moderne kvinde. Blandt butikkens store udvalg finder du også flere prominente mærker. Derfor vil du helt sikkert også kunne finde noget tøj, der passer til din garderobe.

Som noget særligt fokuserer butikken på bæredygtighed og miljø. Derfor finder du også primært mærker, hvor designeren har indtænkt begge dele i sit design og produktionsform. Læs med videre, hvis du vil vide mere om skønne Butik Liva.

Tøj til den bevidste forbruger

Det er ikke nogen statshemmelighed, at tekstilindustrien er én af de helt store miljøsyndere. Derfor er der også flere og flere forbrugere, der er begyndt at overveje deres eget forbrug af tøj. Ligesådan er der også flere forbrugere, der stiller krav til brandets produktionsform og forbrug af ressourcer.

Hvis du er en af disse forbrugere, er Butik Liva lige noget for dig. Ejerne bag butikken har nemlig fokus på at handle med primært danske designere, der prioriterer bæredygtighed og miljøhensyn. Derfor har ejerne gjort forarbejdet for dig og fundet designere, der lever op til dine forventninger. Det gør det langt nemmere at købe tøj med god samvittighed.

Find tøj, der komplementer dig

Det er naturligvis ikke nok, at tøjet er bæredygtigt. Når du køber tøj, vil du naturligvis gerne have pænt tøj, der komplementerer dig og din personlige stil. Det tager Butik Liva heldigvis også højde for.

I deres sortiment finder du derfor også en masse styles, der henvender sig til den moderne kvinde. Deres udvalg byder også på flere forskellige designere, så der er noget til enhver smag. Derfor skal du bestemt ikke frygte, at du går på kompromis med æstetikken, når du handler bæredygtigt tøj. Du kan nemlig sagtens kombinere begge dele.

Tøj fra Danmark

Når det kommer til bæredygtighed inden for tøj, handler det ikke kun om selve produktionsformen. Det handler også om, hvor produktionen har fundet sted. Blandt andet derfor har Butik Live fokus på danske designere.

Når du køber tøj fra en dansk designer, har vedkommende oftest skabt tøjet i Danmark. Det betyder derfor også, at tøjet ikke er blevet fragtet tusindvis af kilometer med fossile brændstoffer. Derfor er der mange gode grunde til at købe dit næste sæt tøj i Butik Liva.